Hur det fungerar

Iögonfallande

Magic Mirror är väldigt iögonfallande och lockar till sig nyfikna gäster med sin attraktiva design.

När man tittar på spegeln så ser gästen en perfekt kombination av sin egen reflektion kombinerat med snygga grafiska animeringar. Bakom spegeln sitter en för gästen dolt monterad Canon 24,2 megapixel DSLR kamera.
Det känns som magi, men det är verkligt.

Enkel att använda

Det är enkelt att använda Magic Mirror, de grafiska animationerna guidar och visar gästen genom en interaktiv process för att sedan ta högkvalitativa bilder. Enklare än så blir det inte.

Underhållande

Det är roligt att använda Magic Mirror och samtidigt får dina gäster skapa unika minnen från er stora dag. Låt dina gäster intregera med fotospegeln och du kommer att få höra en massa skratt och se ett gäng glada miner.

Hur det kan gå till

Skärmen på fotospegeln visar en skräddarsydd animation efter önskemål med en passande layout till utskrifterna. Därefter guidas gästen genom animationerna för att sedan låta sig fotas. Gästen väljer antal kopior och ett par sekunder senare är fotot utskrivet.

Med några enkla knapptryck kan dem även välja att få bilden delad till sin mobila enhet. Bilderna sparas även digitalt och kunden får med sig alla bilder ifrån evenemanget i en digital mapp.